“De lessen waren altijd gigantisch leuk en gezellig ~ Inge”

“Hij zorgt dat je met veel plezier gaat autorijden!

 

Wat ik vaak merk, wanneer een leerling bij mij start met autorijden, is dat het aan het begin best spannend is. Logisch natuurlijk, want je hebt het (in de meeste gevallen) echt nog nooit ervaren. Daarom zoek ik vaak een rustige plek op om te starten en rustig uitleg te geven over de auto. Dit geeft vertrouwen en daarna zit de leerling ook met meer zekerheid achter het stuur.

Na de eerste uitleg en een aantal autorijlessen had Inge al snel de auto onder controle en begon steeds meer plezier te ervaren tijdens het autorijden. Daarom konden we na een aantal lessen het examen gaan plannen.  Uiteraard was dit een spannend moment voor Inge, maar ze ging er helemaal voor. Na een strakke examenrit was ze geslaagd. Ze kreeg zelfs een compliment over hoe goed ze reed. Hoe tof is dat?

Gefeliciteerd

“Inge, ik wil je bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je veel veilige kilometers!”

Referentie

Van Inge heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Bij Pascal waren de lessen altijd gigantisch leuk en heel gezellig. Hij zorgt dat je met veel plezier gaat autorijden. Tijdens de lessen hebben we veel gelachen en heeft hij mij veel geleerd. Hij bleef altijd geduldig, zelfs toen ik de eerste en zelfs de tweede keer het examen niet haalde. Dit lag zeker niet aan Pascal. Nu ik geslaagd ben, merk dat ik de lessen zeker wel ga missen. Wat ik het prettigste vond, is dat Pascal je vertrouwen geeft en je vrijlaat in het besturen van de auto. Bedankt Pascal voor deze mooie tijd en dat ik bij jou mijn autolessen heb mogen volgen.”

Groetjes, Inge
(Apeldoorn, december 2020)