“De rijlessen bij Pascal Holthuis heb ik altijd met plezier gevolgd ~ Robin”

“De lessen waren duidelijk, leerzaam maar ook absoluut gezellig!

Robin nam de lesstof, die ik haar vertelde rustig en gedegen op. De uitleg die ik haar gaf, pikte ze snel op en bracht het direct in de praktijk. We hebben de tijd samen genomen om ook de bijzondere verrichtingen eigen te maken. Tijdens de examenrit liet Robin haar kennis goed zien en yes, het roze kaartje is uiteraard het gewenste resultaat!

Gefeliciteerd

“Robin, via deze weg wil ik je bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je veel veilige kilometers!”

Referentie

Van Robin heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“De rijlessen bij Pascal Holthuis heb ik altijd met plezier gevolgd! Pascal stelde mij altijd erg op mijn gemak. De lessen waren duidelijk, leerzaam maar ook absoluut gezellig! Daarnaast waren de rijlessen heel divers, wat het erg leuk maakte. Zo kwam ik op plekken waar ik anders nooit zou komen, een keer de parkeergarage in en tijdens een rijles ervaren hoe het is als je zelf een noodstop moet maken bijvoorbeeld.

Zowel de theorie als praktijk heb ik in één keer gehaald. Ik raad Rijschool Pascal Holthuis zeker aan!”

Groetjes, Robin
(Apeldoorn, december 2020)