“Geslaagd!”

Ja, ja… Esther is geslaagd!
Het is voor mij als rijinstructeur ook zo spannend. Samen werk je aan een goed resultaat. Het examen blijft een momentopname en als instructeur kan je veel proberen weg te nemen van spanning en onzekerheid, maar het blijft wel de prestatie van de leerling waar het om gaat.

Het Examen

Het examen was best wel spannend, maar hoe fijn is het als de examinator dan de woorden ‘je bent geslaagd’ uitspreekt. Wat fantastisch, ‘Esther, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van moeder Fransetta en dochter ‘Esther’ heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen

Hallo,

Beter laat dan nooit. Ik wil even laten weten dat wij Rijschool Pascal Holthuis super goed vinden. Pascal stelt je goed op je gemak en geeft duidelijk en rustig les met het resultaat dat mijn dochter ‘Esther’ op 7 augustus 2014 is geslaagd.
Pascal bedankt!

Esther en Fransetta (19 augustus 2014)