“YES, ik ben gewoon geslaagd”

…samen zit je veel uurtjes met elkaar in de auto, maar als Noor dan tijdens haar praktijkexamen hoort dat ze geslaagd is, dan ben je toch super blij! Trots op het doorzettingsvermogen en het harde werken. Elk examen blijft voor mij als rijinstructeur ook spannend. Wij werken samen om klaar te zijn voor het rijexamen, maar het is een moment dat de leerling echt helemaal alleen moet presteren. Weet jij nog hoe je je rijexamen hebt ervaren? Was het niet erg spannend?

Samen werken en voldoende rijlessen

Gelukkig was er voor Noor geen haast of druk om maar ‘even snel’ het praktijkexamen auto te gaan rijden. Er werd bewust nagedacht over de kwaliteit en tijd die voor Noor nodig was om op een juist moment af te rijden. Meer dan 100% vertrouwen voor de expertise van Rijschool Pascal Holthuis, ontzettend fijn! Wij konden samen de tijd nemen om de opleiding rustig en gedegen op te bouwen.

Gefeliciteerd

‘Noor, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Noor heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen

Beste Pascal,

Auto rijden bij Pascal is altijd gezellig. Je rijdt veel, doet veel, leert veel en het is altijd leuk. Ik heb in de tijd dat ik les kreeg van Pascal veel geleerd en heb uiteindelijk mijn examen gehaald.

Tijdens de lessen leer je veel verschillende wegen kennen en veel verschillende manoeuvres, en als er iets fout gaat of iets moet anders dan neemt Pascal alle tijd om het uit te leggen .  Als het nodig was deden wij het gwoon nog 100x tot het helemaal goed en vanzelf ging. Ik heb veel geleerd en wil Pascal graag bedanken voor alle leuke lessen en natuurlijk het rijbewijs wat we samen hebben gehaald.

Groetjes, Noor
(Apeldoorn, september 2014)