Ik ben afgelopen week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dat geeft een fantastisch gevoel.
~ Jorein ~

“Pascal stelt je op je gemak, is serieus bezig met z’n vak
en vergeet de nodige humor niet tussendoor”.

Jorein was erg leergierig, een gezellige jongen die altijd zin had om te lessen en was ook altijd op tijd om zijn lessen te volgen. Erg prettig. Wij hebben samen voldoende tijd besteed aan de bijzondere verrichtingen.

rijschoolpascalholthuis_jorein

Tussentijdse Toets

Jorein heeft een tussentijdse toets gedaan waarmee hij een vrijstelling had voor de bijzondere verrichtingen tijdens zijn examen. Dat betekende dat de examinator hem hierop tijdens het praktijkexamen niet meer op heeft beoordeeld. Jorein zijn examenrit was netjes! Mijn complimenten.

Het rijden van een examen is vaak best spannend. Om alvast kennis te maken met deze situatie kan je, ongeveer op twee derde van je rijopleiding, een tussentijdse toets rijden. Het voordeel is dat je door dit “proefexamen” alvast kan kennismaken met het gevoel van examen doen. Bij je examen weet je dan al wat je te wachten staat. 

Gefeliciteerd

‘Jorein, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Jorein heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Ik ben afgelopen week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dat geeft een fantastisch gevoel. Terugkijkend kijk ik met een goed gevoel terug op de rijlessen. Pascal stelt je op je gemak, is serieus bezig met z’n vak en vergeet de nodige humor niet tussendoor. Simpel gezegd je voelt je gauw thuis bij Rijschool Pascal Holthuis. Pascal bedankt voor alle hulp

Groetjes, Jorein
(Apeldoorn, oktober 2016)