Vandaag leerling van begin tot eerste examen: GESLAAGD!

Vanmorgen was het uiteraard best wel weer even spannend. Niet alleen voor Mark, maar uiteraard ook voor mijzelf. Mark is de eerste leerling die ik 100% heb opgeleid. Samen hebben wij hard gewerkt, maar ook veel ontspannen momenten gehad tijdens het lessen. Het blijft een momentopname, waar Mark zelf moest laten zien dat hij het kan. Mark was een ‘snelle’ leerling en had onwijs veel gevoel in de auto! Het lesprogramma konden wij in een mooie stijgende lijn opbouwen volgens de instructiekaart. Mark was zelf ook altijd erg alert en volgde zijn vorderingen via ons online leerling volgsysteem van Flexpulse.

Het moment

Het examen verliep voorspoedig. Het rijden en de bijzondere verrichtingen gingen goed! Het is dan helemaal geweldig als je de examinator de woorden hoort uitspreken: ‘Mark, je bent geslaagd!’Super: ‘Mark, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Mark heb ik een mooie referentie gekregen, die ik graag met jullie wil delen:

Hoi Pascal,

Nogmaals bedankt voor alles! Helemaal top, dankzij jou ben ik geslaagd!

Pascal heeft mij vanaf het begin af aan begeleid. De lessen waren altijd leerzaam, leuk en bovendien zorgt Pascal altijd voor een goede sfeer tijdens het rijden.

Rijschool Pascal Holthuis is gewoon de beste!!!

Dankzij hem ben ik in één keer geslaagd, gewoon helemaal super!

Groetjes, Mark