Spannend was het wel. Niet alleen voor mijn leerling, Lida, maar zeker ook voor mijzelf.
Het eerste (her)examen. Wij hadden samen hard gewerkt om Lida voor te bereiden voor het her-examen. Uiteindelijk moet zij het wel zelf doen! Wij zijn uitgegaan van de kennis die Lida al had en op basis van haar ‘leerpunten’ zijn wij aan de slag gegaan. Gelukkig wilde Lida graag leren en stond open voor al mijn feedback.

Het examen

Dan is het de dag van het her-examen. Nog wel even wennen is het, als je dan als instructeur de leerling uit handen geeft! Je kunt niets meer doen. Spannend hoor!
Het her-examen verliep voorspoedig. Het rijden en de bijzondere verrichtingen gingen echt goed!
Het is dan helemaal geweldig als je de examinator de woorden hoort uitspreken: ‘Lida, je bent geslaagd!’. Lida sprong een gat in de lucht. Voor mij was het ook een heerlijk moment! Wat geweldig om je eerste examen-kandidaat ook te zien slagen! Super: ‘Lida, nogmaals van harte gefeliciteerd!’.

Referentie

Van Lida heb ik een mooie referentie gekregen, die ik graag met jullie wil delen:

Ondanks dat hij net begonnen is, is Pascal een van de beste

rijinstructeurs in Apeldoorn. Nadat ik twee keer gezakt was voor mijn

praktijkexamen was ik op zoek naar een instructeur die me kon helpen met

mijn zwakke punten. Na een groot aantal rijscholen geprobeerd te hebben

was Pascal de beste keuze en ben ik in een keer geslaagd.

Groeten,

Lida