“Ik vond het fijn dat je op een rustige manier alles uitlegde waardoor ik het snel begreep hoe je bepaalde verkeerssituaties aan moest pakken”. ~ Leon

Leon was een rustige leerling, die zoals hij zelf al zei het best spannend vond om te gaan rijden. Wat natuurlijk iedereen heeft.  Maar ook bij Leon ging het na een paar lessen beter en werd het volgen van de rijlessen leuk. Het wordt dan ontspannender en je kunt meer genieten van de lessen. Ook Leon heeft een mooie rit gereden en hoorde aan het einde van de rit dat hij geslaagd was.

Gefeliciteerd

“Leon, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Leon een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Zoals je in het begin misschien wel merkte was ik heel erg gespannen met rijden, daarin heb jij mij vaak gerustgesteld wat ik erg fijn vond. Waardoor ik met meer vertrouwen ging rijden. Ook na een lange tijd er tussen uit geweest te zijn, voelde het goed om weer bij jou in de lesauto te mogen stappen. Ook vond ik het fijn dat je op rustige manier alles ging uitleggen waardoor ik snel begreep hoe je bepaalde verkeerssituaties aan moest pakken. Kortom ik vond het erg fijn om bij jou gelest te hebben. Hartstikke bedankt voor de rijlessen en veel succes met de komende jaren lesgeven aan andere leerlingen!”
(Apeldoorn, december 2022)