“Hoewel er Corona was, er blessures waren en er genoeg redenen om op te geven heb ik door kunnen zetten tot ik uiteindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Zonder Pascal was het niet gelukt!”. ~ Sophie

Ja Sophie wat zou zeggen, lees eerst even haar referentie.
Sophie was een leerling die bij de eerst les echt dacht dat ze iedereen dood zou rijden. Wat vond ze het spannend. Wat hebben wij er hard voor geknokt door veel te rijden om het zelfvertrouwen er in te krijgen. Stapje-voor-stapje groeide de rust in de auto. Zelfs toen je met je examenrit bezig was en je langs het stationsplein reed, vroeg je aan de examinator of hij nog wel wilde blijven leven (omdat het daar zo druk is).
Maar dat wilde hij zeker wel en je ging er gewoon met je rijbewijs vandoor!
Voor mij was deze opleiding oprecht een mooie uitdaging uitdaging en een gezamenlijke overwinning voor jou en mij toen we afscheid konden nemen.

 

Gefeliciteerd

“Sophie, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Sophie een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Toen ik begon met lessen vond ik het doodeng. Ik heb het jaren uitgesteld, ben begonnen met lessen toen ik 32 was. Ik vond het een moordwapen, zo’n auto. Het leek me echt vreselijk gevaarlijk en doodeng om te gaan doen dat hele autorijden. Maar ergens wilde ik het toch heel graag aangaan. Dus, zo geschiedde. Na heel wat gegoogle kwam ik bij Pascal uit, dit moest hem wel worden. Een hele goede keus!

Pascal is een gouden vent, heel geduldig en hij heeft mij heel veel vertrouwen gegeven. Met zijn rust en humor heeft hij mij er echt doorheen gesleept. Ik wilde echt niks weten van een examen toen ik net begon. Ik wilde het gevoel krijgen dat ik wist wat ik moest doen op de weg, dat ik controle had over de auto en dat ik veilig genoeg was om los te laten zonder iemand die op de rem kon trappen naast me. Dan konden we er eens over praten.. Ook dit was prima, alles kon echt op mijn tempo. Hoewel er Corona was, er blessures waren en er genoeg redenen om op te geven heb ik door kunnen zetten tot ik uiteindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Zonder Pascal was het niet gelukt!

Pascal, heel erg bedankt! ”
(Apeldoorn, december 2022)