“Ik heb een super fijne tijd gehad tijdens het lessen bij Pascal. ” ~ Esmee

Starten met rijlessen valt in het begin niet altijd mee, maar Esmee had veel plezier in het autorijden, en door regelmatig lessen kreeg Esmee stapje voor stapje de auto goed onder controle. Het geeft jezelf natuurlijk ook een goed gevoel als je merkt dat je gewoon mooie vorderingen maakt. Na een periode van ‘niet kunnen lessen’ door De Coronacrisis heeft het helaas best even geduurd voor je het roze papiertje in je bezit kreeg, maar hoe fijn dat je na een mooie examenrit kon zeggen: ‘Yes, ik heb mijn rijbewijs’.

Esmee geslaagd

 

Gefeliciteerd

“Esmee, veel succes en plezier met het autorijden en nogmaals gefeliciteerd met het roze pasje!”

Referentie

Ik heb van Esmee een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik heb een super fijne tijd gehad tijdens het lessen met Pascal. Ik voelde me altijd veilig in de auto en alles werd altijd goed aan me uitgelegd. Ook wanneer ik fouten maakte vertelde hij altijd waar dat aan lag en hoe ik het de volgende keer beter kon doen. Zo heb ik veel geleerd tijdens de lessen.”

(Apeldoorn, april 2022)