Je gaat al langere tijd met het openbaar vervoer of je gaat liever naast iemand anders zitten in de auto. Dit kan er voor zorgen dat je het een stuk spannender vindt om weer te rijden!

Spanning
Wanneer je een langere tijd zelf niet meer hebt gereden, kan ik het me heel goed voorstellen dat het weer spannend is om achter het stuur te kruipen. Je voelt je tijdens het rijden gespannen en ontwijkt liever bijzondere verrichtingen of drukke plekken. Rijden terwijl je je gespannen voelt is iets wat ik absoluut niet zou aanraden. Wanneer je het spannend vindt om weer alleen te rijden, vraag dan of iemand met je mee kan die jou op je gemak kan stellen.

Hulp vragen
Vind je het lastig om hulp te vragen, maar wil je wel weer heel graag de weg op? Dan heb ik voor jou de ideale oplossing, een opfriscursus. Bij de opfriscursus gaan we eerst bekijken waar jouw spanning zit en aan de hand daarvan kunnen wij het aantal lessen gaan plannen.
Ik ga met jou samen de weg op en we gaan samen werken aan de dingen die jij spannend vindt. Alles gaat stap voor stap. Stap één is het bekijken van je kijkgedrag en verkeersinzicht. Dit gaan we, wanneer nodig, als eerste verbeteren en daarna gaan we bijvoorbeeld de focus leggen op inparkeren of rijden op drukke plekken.

Ervaring opdoen
Om zelf weer verzekerd de weg op te kunnen bestaat de opfriscursus gemiddeld uit 4 tot 6 rijlessen.
We plannen hiervoor blokken, uiteraard gaat dit in overleg.

Benieuwd naar wat ik jou kan bieden? Bekijk dan de opfriscursuspagina of neem direct contact met mij op. Dit kan via mail, de contactpagina of Whatsapp.