Pascal heeft enorm veel geduld ~ Jasmijn

Hoppa, Jasmijn is geslaagd! Als er iemand het verdiende om haar rijbewijs te halen dan is het Jasmijn wel. Wat heeft zij hier ongelofelijk hard voor gewerkt, daar heb ik enorm veel respect voor. Toen we begonnen met lessen vond Jasmijn het wat moeilijker om de auto onder controle te houden. Dit heeft ze vervolgens vrij vlot onder de knie gekregen. Ze ontwikkelde zich erg goed tijdens de lessen.

Toen we voor de 1e keer naar het examen gingen zakte ze helaas. Bij de examens die daarop volgden ging het helaas ook niet goed en toen besloot Jasmijn er even een tijdje tussenuit te gaan. Na een periode waarin ze niet heeft gelest zijn we daarna samen weer gestart en heeft ze de draad weer goed opgepakt. Vol zelfvertrouwen heeft ze vervolgens het felbegeerde roze pasje weten te bemachtigen!

Gefeliciteerd

‘Ik ben trots op je doorzettingsvermogen en wil je nogmaals van harte feliciteren met je rijbewijs!’

Referentie

Jasmijn heeft mij een mooie referentie gegeven, deze wil ik graag met jullie delen:

Wat een ongelooflijke tijd. Letterlijk, het komt nog steeds niet binnen. Pas als ik daadwerkelijk dat roze pasje in mijn handen heb ga ik het geloven. Het in één keer slagen gold helaas niet voor mij. Het twee of drie keer ook niet… Ga zo maar even door. Dit lag absoluut niet aan Pascal of aan mijn rijgedrag. In mijn hoofd duurde het gewoon een tijdje, voordat ik besefte dat ik het echt kon! Dit is voor iedereen, die net zoals ik het graag te goed wil doen en daarom met afrijden niet presteert zoals het zou moeten. Het ligt er niet aan of je wel of niet kan rijden, je moet in jezelf geloven!

Pascal is een enorm lieve rijleraar en heeft veel geduld. Ondanks dat het rijtraject langer duurde dan gedacht, gaf hij mij niet op! Dit is cruciaal geweest voor mijn proces en ben ik hem dan ook enorm dankbaar om! De mooie nieuwe BMW is trouwens ook geen nare bijkomstigheid. Ik raad het iedereen aan om bij Pascal te gaan rijden! Samen gek doen, goede gesprekken hebben en bovenal het vertrouwen in mij. Bedankt Pascal!

Groetjes Jasmijn

(Apeldoorn, november 2020)