“Ik raad Pascal aan, simpelweg omdat het top is! ~ David”

“Er is altijd de juiste balans tussen iets leren en plezier maken.

David kon niet wachten om te starten met zijn lessen. Helaas moesten wij ook zijn lessen door de corona uitstellen. Dit mocht de pret voor David niet drukken en bleef zijn motivatie houden! Het is een gezellige jongen en deed zijn lessen altijd met veel enthousiasme. Door zijn enthousiasme vond David het altijd erg gezellig om te kletsen, maar met mijn begeleiding had hij op de juiste momenten zijn focus. Let hier ook op wanneer je niet meer met mij in de auto zit ????. De lessen verliepen soepel en ook David kon gaan denken aan het examen. Na een mooie examenrit heeft hij zijn rijbewijs binnen gesleept!

Gefeliciteerd

“David, ik wil je bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je vele veilige kilometers!”

Referentie

Ik heb een mooie referentie van David mogen ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Pascal maakt je rijbewijs halen simpelweg leuk en makkelijker. Met de nodige dosis humor maar focus op de juiste momenten, is er altijd de juiste balans tussen plezier maken en iets leren. Ik raad Pascal aan,  simpelweg omdat het top is. ”

Groetjes, David
(Apeldoorn, november 2020)