Zijn passie voor het rijden komt in de rijlessen duidelijk naar boven en hij is erg gedreven om je te helpen als je op een specifiek onderdeel moeilijkheden hebt. ~ Marthijn

“In 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen!”

In 1x je praktijkexamen halen, betekende voor Marthijn een ruim aantal rijlessen. Het lesprogramma konden wij in een mooie stijgende lijn opbouwen volgens de instructiekaart. Martijn is erg gedreven. Geweldig om dat terug te zien in de opleiding.

Gefeliciteerd

‘Marthijn, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Marthijn

Referentie

Van Marthijn heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Het was een plezier om rijles te hebben van Pascal. Doordat Pascal erg open is, aandacht voor je heeft en je hem alles kan vragen of vertellen, zit je vanzelf ontspannen achter het stuur! Hij heeft humor en je kan met hem lachen, maar hij kan ook meteen serieus zijn het wanneer het nodig is. Zijn passie voor het rijden komt in de rijlessen duidelijk naar boven en hij is erg gedreven om je te helpen als je op een specifiek onderdeel moeilijkheden hebt. Het is voor hem dan ook geen probleem om hier wat extra tijd in te steken, zodat je het bij je examen (en daarna) goed beheerst. Door Pascal ben ik in één keer geslaagd en waren de lessen een plezier!

~ Marthijn
(Apeldoorn, december 2015)