Ik zou Pascal aan iedereen aanbevelen ook aan degenen met faalangst. Door de goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen, bedankt voor alles! ~ Rosemarijn

Samen werken en voldoende rijlessen

Gelukkig was er voor Rosemarijn geen haast of druk om maar ‘even snel’ het praktijkexamen auto te gaan rijden. Er werd bewust nagedacht over de kwaliteit en tijd die voor Rosemarijn nodig was om op een juist moment af te rijden.

Gefeliciteerd

‘Rosemarijn, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Rosemarijn

Referentie

Van Rosemarijn heb ik een mooie referentie ontvangen via Rijscholenkiezer, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Ik heb de rijlessen van jou als erg leuk en fijn ervaren. Naast dat het heel gezellig was heb ik elke les weer veel kunnen leren. Ik voelde mij om mijn gemak in de auto door jouw begeleiding. Wanneer ik iets niet in één keer begreep nam je de tijd. Het is een aantal keer voorgekomen dat de tijd al om was maar we dat wat ik niet begreep toch nog even een keer gingen proberen. Het was voor hem belangrijk dat ik met een goed gevoel de les afsloot. Dat is elke keer weer gelukt. Ik zou je aan iedereen aanbevelen ook aan degenen met faalangst. Door de goede begeleiding ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen, bedankt voor alles!
Groetjes, Rosemarijn
(Apeldoorn, november 2015)