In 32 autorijlessen GESLAAGD!

Ontzettend gaaf dat onze buurjongen bij ons kwam lessen. Ook enorm trots dat hij in 32 autorijlessen in één is geslaagd voor zijn praktijkexamen. Nu zegt het aantal lessen echt helemaal niets en dat je in 1x slaagt heeft ook zo te maken met het moment.

Uiteraard is het wel voor ons allebei, en in het bijzonder voor Bjorn, super gaaf dat hij gewoon in één geslaagd is. Zoals gezegd, het blijft een momentopname, waar Bjorn zelf moest laten zien dat hij het kan. Een hele ‘snelle’ leerling en hij heeft onwijs veel gevoel in de auto! Bjorn was zelf ook altijd erg betrokken bij zijn vorderingen, die hij volgde via ons online leerling volgsysteem van Flexpulse.

Het moment

Het examen verliep voorspoedig. Het rijden en de bijzondere verrichtingen gingen goed! Het is dan helemaal geweldig als je de examinator de woorden hoort uitspreken: ‘Bjorn, je bent geslaagd!’Super: ‘Nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

PascalHolthuis-Bjorn

Referentie

Van Bjorn heb ik een mooie referentie gekregen, die ik graag met jullie wil delen:

Hoi Pascal,

Een gezellige sfeer in de auto, fouten maken is niet erg en die leer je snel genoeg af bij Rijschool Pascal Holthuis. snel mijn rijbewijs kunnen halen met weinig lessen. Ik raad iedereen Pascal Holthuis aan!

Groetjes, Bjorn