De rijlessen bij Pascal Holthuis waren leerzaam, uitdagend en gezellig. Pascal is een echte topper en heeft veel geduld en geeft duidelijke uitleg.
~ Kirsten ~

“Het is erg leuk om van een gezin alle kinderen les te mogen geven”

Kirsten was de derde van de familie op rij. Het is erg leuk om van een gezin alle kinderen les te mogen geven. Kirsten is een meisje die aan het begin best wel rustig was. Na een aantal lessen gewend te zijn voelde ze zich vertrouwd en was ze natuurlijk erg gezellig. Het autorijden vond ze van het begin af aan ook erg leuk en dat merkte ik gelijk. Aan het begin had ze natuurlijk even wat moeite met de bediening, maar dat ging al snel beter. Met een gemiddeld aantal lessen heeft ze haar rijbewijs in 1 keer gehaald!

Gefeliciteerd

‘Kirsten, super goed gedaan. Top afgereden! Veel veilige kilometers gewenst’.

Referentie

Van Kirsten heb ik de volgende referentie mogen ontvangen:

 “De rijlessen bij Pascal Holthuis waren leerzaam, uitdagend en gezellig. Pascal is een echte topper en heeft veel geduld en geeft duidelijke uitleg. Hij is erg serieus op momenten waar het nodig is, maar kan ook lekker gek doen. Wat ik heel fijn vond was dat de prioriteit van Pascal niet perse het in een keer halen van je rijbewijs is, maar vooral het klaarstomen voor de tijd daarna. Naast alle examenonderdelen zijn we ook parkeergarages in geweest en hebben we steden als Deventer en Arnhem opgezocht. Nu ik mijn rijbewijs heb ga ik de mooie auto (en Pascal ook wel een beetje) erg missen… Ik heb erg genoten van de lessen en stap nu met alle zelfverzekerdheid de auto in! ”

Groetjes, Kirsten
(Apeldoorn, maart 2018)