“Persoonlijk vind ik het erg fijn om een rustige sfeer in de auto te hebben, dit was ook zeker het geval. Ik had een leerzame tijd bij Pascal Holthuis.” ~ Pepijn

Pepijn is een rustige jongen die het autorijden lekker snel onder controle had. Na mijn uitleg en een paar keer oefenen, gingen wij mooi door de stappen van de rijopleiding heen. Natuurlijk ging het niet allemaal in één keer goed, wat ook niet kan denk ik. Gelukkig heb je dan samen de tijd om er gewoon nog wat tijd aan te besteden. Na een mooie en ontspannen examenrit kreeg Pepijn te horen: “gefeliciteerd je bent geslaagd”.

Pepijn had een leerzame tijd bij Rijschool Pascal Holthuis

 

Gefeliciteerd

“Pepijn, ik wil je bedanken voor de gezellige lessen!”

Referentie

Van Pepijn heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“De lessen met Pascal waren altijd leerzaam en gezellig. Naast het goed opletten was er ook ruimte voor een praatje. Persoonlijk vind ik het erg fijn om een rustige sfeer in de auto te hebben, dit was ook zeker het geval. Pascal legt duidelijk uit hoe je dingen het beste aan kan pakken, maar geeft je daarnaast ook veel vrijheid om zelf te ontdekken. Ik ben heel erg tevreden met mijn keuze voor Pascal. Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad. En om natuurlijk niet te vergeten, in zo’n auto lessen is heel leuk. Bedankt! ”

(Apeldoorn, november 2021)