“Pascal gaf de rust en zelfvertrouwen die ik nodig had ” ~ Kimberley

“We konden redelijk snel door de opbouw van de lessen heen.”

Kimberley had de auto van het begin af aan direct goed onder controle. We konden redelijk snel door de opbouw van de lessen heen. Ze was natuurlijk wel een beetje gespannen in het begin, maar dat vind ik echt heel gezond! Voor Kimberley kon ik na het (eindelijk) halen van haar theorie (wat vertraging door Corona) haar praktijkexamen aanvragen. En na een mooie rit heeft ze haar rijbewijs gehaald.

Kimberley had vanaf het begin direct de auto goed onder controle

 

Gefeliciteerd

“Kimberley, ik wil je bedanken voor de leuke lessen en veel plezier met het roze pasje!”

Referentie

Van Kimberley heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“De lessen bij Pascal waren altijd fijn en ontspannen. Hij gaf de rust en zelfvertrouwen die ik nodig had. Alle lessen waren altijd gezellig en ontzettend leerzaam. Met de hulp van Pascal heb ik mijn examen gehaald. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen.”

(Apeldoorn, oktober 2021)