Met de uitstekende begeleiding en positiviteit van Pascal kan jij straks ook vol vertrouwen in het verkeer deelnemen!
~ Ilonka ~

“Op naar het buitenland, maar eerst mijn rijbewijs!”

Ilonka gaat voor langere tijd naar het buitenland en wilde voor haar vertrek nog ‘snel’ haar Nederlandse rijbewijs halen. Ze had ooit al eens wat lessen gehad dus de basis van het autorijden pakte ze snel weer op. Wij zijn samen aan het werk gegaan om haar kennis op niveau te brengen voor het praktijkexamen. Ilonka nam haar rijopleiding zeer serieus.

Gefeliciteerd

‘Ilonka, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe’.

Referentie

Van Ilonka heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 “Mijn rijbewijs halen is iets wat ik altijd heb uitgesteld. Maar het moest er nu toch echt van komen. Met Pascal had ik meteen een klik!

Hij is duidelijk, streng maar ook heel grappig. Met plezier had ik elke week les, en hoe kan het ook anders, je mag in een BMW rijden!!  Pascal neemt ruim de tijd om situaties goed uit te leggen en dat geeft vertrouwen. Zo heb ik een keer een noodstop gemaakt midden op een kruispunt, terwijl ik groen licht had. Behoorlijk geschrokken maar meteen nog een keer dezelfde situatie opgezocht om het goed te doen en te evalueren wat er mis ging. Heel fijn! Kortom; Met de uitstekende begeleiding en positiviteit van Pascal kan jij straks ook vol vertrouwen in het verkeer deelnemen.”

Groetjes, Ilonka
(Apeldoorn, december 2017)