Ik heb de lessen van Pascal altijd heel erg leuk en leerzaam gevonden. Hij blijft te allen tijde rustig en dat heeft mij heel erg geholpen. En natuurlijk een hele leuke les auto. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!
~ Rick ~

“Super gemotiveerd en geconcentreerd”.

Rick was uiterst gemotiveerd om te lessen. Altijd op tijd en uiterst geconcentreerd tijdens het rijden. Soms zo geconcentreerd dat er ook gezonde spanning aanwezig was, waar wij samen aan gewerkt hebben. Een belangrijk aandachtspunt omdat je ook met de ‘spanning’ om moet kunnen gaan tijdens het examen. Tijdens een zeer nette examen rit moest er ook nog uitgeweken worden voor een politie auto met sirene. Rick heeft hij zijn rijbewijs in één  keer weten te behalen.

 

Gefeliciteerd

‘Rick, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe’.

Referentie

Van Rick heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 “Ik heb de lessen van Pascal altijd heel erg leuk en leerzaam gevonden. Hij blijft te allen tijde rustig en dat heeft mij heel erg geholpen. En natuurlijk een hele leuke les auto. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!”

Groetjes, Rick
(Apeldoorn, december 2017)