“Bedankt Pascal, voor je rust, geduld en gezelligheid tijdens de lessen! Ik heb het erg naar mijn zin gehad in de auto.” ~Felicia~

“Met plezier de autorijlessen gevolgd.”

Vanaf de start zat er al veel enthousiasme in het volgen van de lessen. Felicia is op oudere leeftijd gestart met rijlessen, maar soms is het ook gewoon slim om je rijbewijs te halen als je er ook echt wel gebruik van gaat maken. Hoeveel leerlingen halen hun rijbewijs en rijden niet of nauwelijks. Ik raad altijd wel aan om na het behalen van het praktijkexamen wel kilometers te maken.

Met gezonde spanning ging Felicia het praktijkexamen in!

Gefeliciteerd

Felicia, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: ik wens je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Felicia heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Bedankt Pascal, voor je rust, geduld en gezelligheid tijdens de lessen! Ik heb het erg naar mijn zin gehad in de auto”.

Groetjes, Felicia
(Apeldoorn, januari 2019)