“Pascal laat je alleen afrijden als je er echt klaar voor bent en is geen rijschool die alleen uitgaat van een snel slagingspercentage. Ik zou iedereen Pascal aanraden. En wens hem veel succes in de toekomst.” ~ Emma

Enorm prettige ervaring bij de rijschool van Pascal.”

Emma is een spontane leerlingen waarbij het gelijk goed klikte in de auto. Aan het begin was het even wennen aan de auto wat bediening betreft. Ook hebben we tijd besteed aan het vasthouden van de concentratie. Een mooie tijd in het buitenland, maar uiteraard een ‘break in het autorijden’ zorgde er voor dat Emma een half jaar geen autorijlessen kon volgen. Toen Emma weer in Nederland was, hebben we de draad weer opgepakt en naar het examen toegewerkt.

Gefeliciteerd

“Emma, ik wens je veel plezier en veilige kilometers!”

Referentie

Emma heeft een referentie voor mij geschreven, die ik graag met jullie wil delen.

“Enorm prettige ervaring bij de rijschool van Pascal. Ik heb 1,5 jaar mogen rijden bij Pascal. De eerste indruk was meteen goed. Nooit met tegenzin naar autorijles gegaan. Tussendoor ook nog een half jaar naar Mallorca geweest, na een half jaar  weer een goede start. Pascal laat je alleen afrijden als je er echt klaar voor bent en is geen rijschool, die alleen uitgaat van een snel slagingspercentage. Ik zou iedereen Pascal aanraden. En wens hem veel succes in de toekomst.”

Groetjes, Emma
(Apeldoorn, 2020)