“Door de lessen van Pascal wist je precies wat je te wachten stond.” ~ Wouter

De manier waarop je hulp krijgt bij de lessen is super fijn.

Wouter is een jongen die de eerste paar lessen even de kat uit de boom moest kijken. Dit is volledig te begrijpen, want voor bijna iedereen is het spannend wanneer je voor het eerst start met autorijden. Gelukkig zijn daar mijn autorijlessen voor. Na een aantal lessen zag je dat Wouter steeds meer de auto onder controle kreeg. Door regelmatig te lessen, bouw je snel ervaring en kennis op!

Een voordeel voor Wouter en mij was dat hij in Loenen woont en in Apeldoorn een stageplek heeft. Voor mijn lessen is dit de perfecte route en Wouter kwam zo mooi vanuit huis op stage en visa versa. Voor ons beide dus een win-win situatie.????

Wouter kon snel op voor het examen, helaas heeft hij door Corona 3 maanden een vertraging opgelopen. Gelukkig had dit geen gevolgen voor zijn rijvaardigheid en was hij ook na die tijd helemaal klaar om af te rijden. Na een mooi examen heeft hij zijn roze pasje gehaald!

Gefeliciteerd

“Wouter, ik wens je veel plezier en veilige kilometers in de auto die al voor je klaar stond!”

Referentie

Wouter heeft een referentie voor mij geschreven, die ik graag met jullie wil delen.

“Het autorijden was een hele leuke ervaring. De lessen waren altijd duidelijk en gezellig. Hierdoor wist ik precies wat mij te wachten stond en kreeg ik super fijne hulp waar nodig.”

Groetjes, Wouter
(Apeldoorn, augustus 2020)