Jeetje, alweer is er een jaar voorbij. Mijn rijschool bestaat maar liefst 7 jaar! Het jaar van 6 naar 7 is een jaar met vele veranderingen. 2020 een bewogen tijd en de rijlessen gaan op dit moment anders dan anders.

In het voorjaar heb ik ca. 7 weken geen les mogen geven, vervolgens hadden wij een paar weken waar wij rekening moesten houden met het aantal personen in de auto. En we zijn inmiddels zo ver dat we de auto na elke les nog goed ontsmetten en een mondkapje op tijdens de (her)examens. Ondanks de maatregelen, stap ik nog steeds elke dag met veel plezier in de auto om je te begeleiden zodat je zelf je rijbewijs kan halen en veilig de weg op kan. Ook houdt iedereen zich aan de regels en dat maakt dat het lesgeven ook kan plaatsvinden. Naast het lesgeven, krijg ik ook geregeld de vraag voor een opfriscursus. Het verzorgen van deze lessen is onwijs dankbaar werk. Hoe gaaf is het als je ziet dat iemand na jaren weer de snelweg op rijdt en/of weer voor het huis durft in te parkeren!

Rijschool Pascal Holthuis bestaat 7 jaar en heeft de autorijopleiding, rijbewijs B, als specialisme. Het werkgebied van de rijschool is Apeldoorn, Beekbergen, Eerbeek, Emst, Hoederloo, Hoog-Soeren, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Terwolde, Teuge, Twello en Vaassen.

Samen de weg op 

Het is super-belangrijk dat je een goede klik hebt met de instructeur. Want je gaat, over het algemeen, toch wel een aantal uren met die persoon doorbrengen. Het is altijd lastig voor mij om van tevoren in te kunnen schatten hoeveel rijlessen er nodig zijn. De één heeft er uiteraard meer aanleg voor dan de ander, dat is natuurlijk geen probleem. Vaak geef ik toch het advies dat je rekening moet houden met zo’n 35 á 40 lessen voor het eerste rijexamen. Op basis van de eerste kennismakingsles kan ik meestal wel een indicatie geven van het aantal te volgen lessen. Een kennismakingsles is gratis bij het afnemen van minimaal 10 lessen. Anders kost deze les € 40,-.

Dit is een cadeautje van mij, voor jou! Niet alleen nu omdat ik 7 jaar besta, maar altijd!

 

Rijopleiding

Het leren besturen van een auto vraagt grondige scholing, daarom is mijn eerste advies om nooit te besparen op je rijlessen. Onvoldoende voorbereiding kan namelijk resulteren in onnodig zakken. Ook wordt het langzaam weer drukker op de weg, hierdoor is het praktisch onmogelijk om even snel tussen de bedrijven door je rijbewijs te halen.

Rijschool Pascal Holthuis

Ik sta voor een gedegen, gestructureerde en vakinhoudelijke opleiding. Een goede opleiding volg je namelijk maar één keer in je leven. Ik wil je laten zien dat je plezier tijdens het autorijden kan hebben en hierdoor het allemaal een stuk minder spannend is dan dat het vaak van de voren lijkt. Tijdens het lessen analyseer ik onder andere motoriek, lichaamsbouw, leervoorkeur en persoonlijkheid. Naar aanleiding daarvan maak ik een lesplan die speciaal bij jou past! Door mijn jarenlange ervaring heb ik gemerkt dat dit de beste weg is naar jouw rijbewijs en niet alleen dat, ook tot vele veilige kilometers!

Zelf je rijles plannen!

Jij kan zelf plannen wanneer je wilt lessen! Bij aanvang van je rijopleiding krijg je van mij je je eigen inloggegeven voor PlanRijles! Hiermee kan je zelf wekelijks je lessen plannen, je kan dit dus op elk gewenst moment van de dag doen. Je heb 24 uur per dag inzagen in je voerding. Heb je een aanvraag nodig van je medische verklaring, is het tijd voor je Tussen-Tijdse-Toets (dit is niet verplicht) of ben je tegen die tijd zo ver om je examen te plannen? Ik heb een directe koppeling met het CBR en dit verloopt allemaal via PlanRijles.