‘Pascal legt alles rustig en duidelijk uit!’ ~ Milou ~

“De sfeer in de auto is goed en het is altijd gezellig”

Milou vond het altijd leuk om te rijden en had al snel door hoe ze de auto onder controle moest houden. Klarenbeek kent geen vele wegen naar Apeldoorn waardoor Milou vaak over de Elsbosweg heeft gereden, ze kan deze weg nu (bijna) blind rijden! Ik raad uiteraard nu aan om ook vele andere wegen te gaan ontdekken!

Gefeliciteerd

‘Milou, ik wil je nogmaals van harte feliciteren met het behalen van je rijbewijs! Ik wens je heel veel veilige kilometers!’

Referentie

Ik heb van Milou een mooie referentie ontvangen, die wil ik graag met jullie delen:

“Beste Pascal,

Je legt alles rustig en duidelijk uit. De sfeer in de auto is goed en het is altijd gezellig! Pascal blijft vertrouwen in je hebben. Een aanrader dus!”

Groetjes, Milou
(Apeldoorn, april 2019)