“Pascal geeft je vertrouwen en rust in de auto. Dat vond ik het fijnste aan zijn rijlessen. ” ~ Imke

Imke kreeg al snel het gevoel voor het autorijden. De lessen verliepen goed doordat Imke de stof snel onder de knie kreeg. Daardoor was er ook plezier tijdens het autorijden. Met een mooi aantal lessen heeft ze haar rijbewijs gehaald met een mooie afsluitende rit.

Imke geslaagd

Gefeliciteerd

“Imke, ik wil je bedanken voor de erg gezellige lessen en veel veilig kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Imke een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

Pascal geeft je vertrouwen en rust in de auto. Dat vond ik het fijnste aan zijn rijlessen. Ik merkte dat hij echt rekening houdt met mijn individuele leerproces en daar ook de lessen op invult. En daarbij is het ook altijd hartstikke gezellig! Daardoor heb ik ook echt plezier in het rijden en leer je ook autorijden met prikkels in de auto, wat denk ik erg belangrijk is.

Bedankt Pascal!“.

(Apeldoorn, maart 2022)