“Pascal leert je echt goed en beheerst te rijden” ~ Stan

Soms mist de klik bij een rijschool. Dan is het super stoer dat je de stap zet om de keuze te maken voor een andere rijschool. Stan is een leerling die niet zijn gehele opleiding bij mij heeft gevolgd. Helaas voor Stan was daar geen goede klik met de instructeur, dus koos hij ervoor om te switchen van rijschool.  Gelukkig voor ons allebei ging het lessen bij mij voorspoedig. Het is ons gelukt om je goed voor te bereiden op het praktijkexamen. Yes, het rijbewijs is binnen!

Pascal leert je echt goed en beheerst te rijden. Stan heeft zijn rijbewijs.

Gefeliciteerd

“Stan, ik wil je bedanken voor de leuke lessen en veel plezier met het roze pasje!”

Referentie

Ik heb van Stan een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Rijschool Pascal Holthuis is echt een aanrader, Pascal is een rustige en goede instructeur. Hij leert je echt goed en beheerst te rijden. Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest. Pascal heeft mij het laatste zetje gegeven wat ik nodig had om op te gaan voor mijn praktijkexamen”.

(Apeldoorn, januari 2022)