“Je hebt geduld, zorgt voor een goede sfeer en ik kan echt zeggen dat ik nog nooit zo’n goede rijinstructeur heb gehad.” ~Mette

Mette is een leerling die niet vanaf het begin bij mij heeft gelest. Mette kwam van een rijschool waar ze het totaal niet naar haar zin had. Na de eerste les kreeg ik te horen (zo dit is wel heel anders autorijden) veel leuker en ook leerzamer. ‘Je roept niet alleen dat ik het fout doe, maar je besteedt ook aan de de acties die ik al goed doe’. En als het even niet goed gaat, zet ik altijd even de auto stil en geef in rust een toelichting wat er beter kan. Vervolgens gaan wij de weg op en proberen het nog een keer tot het wel lukt. Om dan de lach op het gezich van de leerling te zien, is altijd een mooi momentje tijdens het lessen.

Het examen was wel even spannend. Gelukkig had je een fijne examinator en ben je geslaagd! En nu lekker zelf de weg op.

Gefeliciteerd

“Mette, bedankt voor de leuke lessen en veel succes met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Mette een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik wil je bedanken voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Zonder jou had ik dit niet kunnen behalen. Je hebt geduld, zorgt voor een goede sfeer en ik kan echt zeggen dat ik nog nooit zo’n goede rijinstructeur heb gehad. Dat is dan ok de reden dat ik onze auto-rijlessen echt ga missen.”

(Apeldoorn, augustus 2023)