“Wat het leren rijden bij Pascal zo mooi maakt, is zijn vermogen om je op je gemak te stellen door eerlijk te zijn over je zwakke punten.” ~ Wesley

Wesley wilde het graag gelijk heel goed doen. Samen hebben wij de lat iets lager gelegd en ja, toen werd het lessen ook steeds leuker! Wij hebben een gezellige tijd gehad, maar natuurlijk ook serieus als het gewenst was. Op weg naar het examen was het natuurlijk ook goed spannend. Voor een praktijkexamen haal ik de leerling altijd een uur eerder op. We gaan dan even samen nog een stuk rijden en wij zorgen dat alles in de auto goed staat. Even in alle rust de voorbereidingen doorlopen voor het praktijkexamen. Wesley heeft een mooie rit laten zien.

Gefeliciteerd

“Wesley, gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Wesley een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Mijn tijd bij rijschool Pascal Holthuis was echt geweldig. Wat het leren rijden bij Pascal zo mooi maakt, is zijn vermogen om je op je gemak te stellen door eerlijk te zijn over je zwakke punten. Hij laat je merken om open te zijn over je onzekerheden, waardoor je tijdens elke rijles duidelijk en effectief leert. Zijn geduld en begrip maakten de lessen plezierig en leerzaam, en af en toe hield hij een duidelijke koers om ervoor te zorgen dat de belangrijke leermomenten in de auto echt tot me doordrongen. Zijn gezellige houding zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de lessen en ik kijk met veel waardering terug op mijn tijd met Pascal!”

(Apeldoorn, augustus 2023)