De lessen bij Pascal waren heel erg leerzaam en gezellig. Pascal blijft altijd rustig en legt de situaties die je op de weg krijgt heel goed uit.
~ Deveney ~

“Deveney is al een tijd geleden begonnen”

Door omstandigheden is Deveney echter tussendoor een tijd gestopt met het nemen van autorijlessen. Gelukkig heeft ze de laatste tijd haar lessen weer opgepakt, en nu is ze dus ook geslaagd! Haar examenrit was netjes, ze heeft een veilige en verantwoorde rit neergezet. Deveney heeft een goed gevoel om met de auto om te gaan. Ze beheerst de praktijk uitstekend, dus ik heb er alle vertrouwen in dat zij heel veel veilige kilometers gaat maken.

Gefeliciteerd

‘Deveney, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Je hebt erg goed afgereden. Veel veilige kilometers toegewenst, maar dat moet zeker goed gaan komen!’

Referentie

Van Deveney heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 “De lessen bij Pascal waren heel leerzaam en gezellig. Pascal blijft altijd heel rustig en legt de situaties die je op de weg krijgt heel goed uit. Dit heeft mij heel goed geholpen. Ik raad iedereen deze rijschool aan als je goede begeleiding wilt in het behalen van je rijbewijs! Pascal nogmaals bedankt voor alle geduld en vertrouwen die je in mij hebt gehad!”

Groetjes, Deveney
(Apeldoorn, januari 2018)