Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen met Pascal. Hij is goed in het overdragen van kennis; heeft geduld, luistert naar je en hij heeft een goed gevoel voor humor!
~ Tiago ~

Ik heb me erg op mijn gemak gevoelt tijdens het lessen”.

Tiago is een rustige jongen die met veel plezier de auto instapte. Hij had vanaf het begin al meteen een goed gevoel met de auto. Het was altijd gezellig in de auto maar we konden natuurlijk ook serieus zijn op momenten dat dit noodzakelijk was. Zijn examen rit was netjes maar echter niet foutloos.

 

 

Gefeliciteerd

‘Tiago, langs deze weg wil ik je nogmaals feliciteren. Heel veel veilige kilometers toegewenst!’.

Referentie

Van Tiago heb ik een leuke referentie ontvangen:

 “Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens het lessen met Pascal. Hij is goed in het overdragen van kennis; heeft geduld, luistert naar je en hij heeft een goed gevoel voor humor! Maar hij kon ook serieus zijn wanneer de situatie daar om vroeg. Ik heb mij hierdoor altijd erg op mijn gemak gevoelt tijdens het lessen. Vanaf de eerste les heeft het vertrouwen en geduld van Pascal ervoor gezorgd dat ik het auto rijden redelijk snel onder de knie had. Ik heb ook het gevoel gehad dat Pascal mij vooral wilde voorbereiden op het “echte” autorijden, niet alleen de voorbereiding op het examen. Dankjewel Pascal voor de leuke en leerzame tijd!”

Groetjes, Tiago
(Apeldoorn, maart 2018)