Wat ik fijnst vond, was dat hij te allen tijde rustig bleef en hij echt bezig was met jou een betere automobilist te maken in plaats van met zijn slagingspercentage.” ~Manoek~

“Tijdens de lessen lag de focus écht op mij als leerling. Dat is nog eens persoonlijke aandacht!”

Manoek had al een aantal rijlessen gevolgd bij een rijschool is Deventer. In het begin gaf hij aan dat hij het lastig vond om zich volledig te concentreren op alle handelingen in de auto. Samen hebben we hier aan gewerkt. Ook heeft Manoek geleerd om goed vooruit te denken en te kijken. Nu heeft Manoek de volledige controle, wat heeft geresulteerd in een mooie examenrit en het felbegeerde roze pasje!

 

Gefeliciteerd!

‘Manoek, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe’.

Referentie

Van Manoek heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

‘’Vanaf het eerste moment was het al heel gemoedelijk en leuk bij Pascal in de auto. Ik heb veel  van hem geleerd. Wat ik fijnst vond, was dat hij te allen tijde rustig bleef en hij echt bezig was met jou een betere automobilist te maken in plaats van met zijn slagingspercentage. Ik heb een fijne en goede tijd beleeft met Pascal. Ik heb veel geleerd en zal de uurtjes met hem in de auto missen.’’

Groetjes, Manoek
(Apeldoorn, juni 2017)