Rijschool Pascal Holthuis bestaat vandaag 4 jaar (5 aug. 2017)

Dank je wel, leerlingen en ouders voor het vertrouwen en de mogelijkheid om met mijn rijschool elke dag weer op de weg te kunnen zijn. Met veel plezier stap ik elke dag in de auto om jullie te begeleiden en op te leiden tot volwaardige bestuurders van een auto.

Ik ben blij met de referenties en familieleden, kennissen en oud-leerlingen die mij voorstellen bij nieuwe leerlingen. Jullie helpen toch altijd wel weer om te kijken of er iemand in jullie omgeving is die ook wil starten met autorijlessen! Of op een verjaardag komt het ook vaak ter sprake waar je aan het lessen bent. Rijd je bij mij en draag je iemand aan, dan kan je zelfs een gratis les ‘verdienen’!

Ook ben ik frequent te vinden op social media. Zo wordt er op mijn site ca. twee wekelijks een blog geplaatst en ben ik dagelijks te vinden op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Ik probeer ook steeds meer te doen met de inzet van filmpjes, al is dat nog wel een uitdaging om dit frequent in te zetten (hahaha)!

2017-2018

Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen! Afgelopen jaar ben ik aanwezig geweest tijdens het Zeekipstenrace festival in Apeldoorn. Is er in 2017-2018 nog een event waar je ons wilt tegenkomen? Het lijkt mij als rijschool een uitdaging om op scholen te ondersteunen bij Verkeersveiligheidslessen om meer inzicht te geven in de verkeersregels.

Rijles en Autisme of ADHD/ADD

Denk je dat het voor jou lastig is om je rijbewijs te halen door je Autisme of ADHD, maar zou je wel graag auto willen leren rijden? Dan ben je bij Rijschool Pascal Holthuis aan het goede adres. Ik ben een gespecialiseerde rijschool die zich heeft bijgeschoold in het lesgeven aan kandidaten met Autisme of ADHD. Dat je Autisme of ADHD hebt, betekent niet dat je minder goed zou kunnen autorijden. Alleen kan het soms wat meer moeite kosten doordat je veel informatie tegelijkertijd moet verwerken.

Tot snel!