Wat een heerlijke dag

Lekker op tijd stonden wij, Danny, Anita en Pascal in het Orderbos te Apeldoorn. Onze stand en Hummer waren op woensdag al klaar gezet. Als een ‘getraind stel standhouders’ hadden wij onze ballonnen snel gereed staan, lagen de folders er mooi bij en was het racespel op gestart om te gaan spelen.

Bezoekers

Gelukkig waren er na het eerste uur al meer mensen geweest dan vorig jaar over twee dagen. Wij hadden veel kids voor het racespel, veel interesse in autorijlessen en ook de Hummer van Vincent Spekschoor deed het als blikvanger goed. Voor iedere leeftijd was er wat te doen! Een praatje maak je dan snel, omdat ouders aan het wachten zijn op de kinderen die racen of de dames op de mannen, die het toch wel heel gaaf vinden om even in de hummer te zitten.

De blauwe ballonnen waren goed terug te zien in de kinderwagens of in de knuistjes van de kleine kids, die het geweldig vonden om een ballon te krijgen.

Kennismakingsles

Er was veel interesse in rijopleidingen, kennismakingslessen en opfriscursussen. Heb je je nog niet direct aangemeld voor een kennismakingsles. Dan kan dat altijd en ben je van harte welkom voor je eerste les. Je hebt vast gehoord dat je de kennismakingsles gratis krijgt bij de afname van 10 autorijlessen?