Wist je dat Rijschool Pascal Holthuis BOVAG gecertificeerd is? BOVAG heeft de nieuwe campagne voor rijscholen ‘Kies een BOVAG-rijschool’ gelanceerd. De campagneperiode is voor en na de zomervakantie om rijscholen in de schijnwerpers te zetten. Rijscholen die aan deze campagne meedoen, kunnen speciaal promotiemateriaal in de vernieuwde toolkit downloaden. Wie weet tref je deze informatie binnenkort rondom de autorijschool aan.

Drie speerpunten

De campagne zet deelnemende BOVAG-leden met drie belangrijke speerpunten in de schijnwerpers:
⎫ de rijschool is gecheckt
⎫ de instructeurs zijn gecheckt
⎫ het lesgeld is verzekerd.

Al eens gedacht aan een opfriscursus?

Het thema in mei en juni is het halen van een tweede rijbewijs. De autobestuurders boven de 24 jaar worden in de campagne benaderd. Ook al biedt Rijschool Pascal Holthuis geen aanhanger, camper of motorrijbewijs mogelijkheden. Al eens gedacht aan een opfriscursus? Omdat je na het behalen van je rijbewijs al langer niet gereden hebt, of je een bepaalde bijzondere verrichting lastig vindt. Ik help je graag.

In de zomer aan het werk voor je rijbewijs?

In de maanden augustus en september richt de BOVAG campagne zich op jongeren tussen 16 en 24 jaar. Hoe gaaf is het als je de zomer een vakantiebaantje hebt gehad en je hebt kunt sparen om te starten met het behalen van je rijbewijs. Bij de keuze van een rijschool is het belangrijk dat je kunt kiezen voor een betrouwbare rijschool, dat vinden je ouders ook belangrijk.

Gekoppeld

De rijscholencampagne is gekoppeld aan de lopende BOVAG-brede campagne. In deze campagne staan de drie ‘beterheden van BOVAG’ centraal, namelijk beter in zekerheid, beter in betrouwbaarheid en beter in oplossen.

Kies je voor Rijschool Pascal Holthuis. Dan kies je voor een zekere, betrouwbare en oplossingsgerichte rijschool waarbij het rijplezier voorop staat. Ontdek het zelf en neem contact met ons op of bekijk onze website.

Bron: BOVAG