‘Ik kan iedereen aanraden om bij Pascal te gaan lessen. Dan heb je een super gezellige, rustige en fijne rijinstructeur.’
~ Dewi ~

“In alle rust op naar mijn rijbewijs… pssst gewoon in 1x”.

Dewi is een rustige en ‘relaxte’ jonge dame. Ze had net als haar broer al snel een goed gevoel voor het autorijden. Ook niet onbelangrijk, elke rit was voor haar een plezier om weer te mogen rijden. Daarbij was er toch de wens om stiekem wel in de buurt van het aantal lessen van haar broer te blijven. En dat is gelukt! Allebei zijn ze met ca. 35 autorijlessen in één keer geslaagd. Tijdens het examen kreeg Dewi zelfs 2 examinatoren mee, dus ik mocht als rijinstructeur niet mee. Het CBR is (gelukkig) aan het uitbreiden en er ging een leerling-examinator mee. Dit wordt altijd pas bekend gemaakt als je binnen komt lopen bij het CBR. Na afloop van de rit kreeg ze een díkke, díkke voldoende.

2todrive

Dewi moet nog een paar maanden rijden onder begeleiding aangezien zij 17 jaar oud is. Als beginnend bestuurder kan zij na het rijexamen tot haar achttiende jaar extra rijervaring opdoen. Daarna mag zij zelfstandig de weg op. Meer hierover lees je op 2toDrive.

Gefeliciteerd!

‘Dewi, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe’.

Referentie

Van Dewi heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 ‘Doordat Pascal altijd rustig is en goede tips geeft, kreeg ik veel zelfvertrouwen en lukte het mij om in één keer te slagen. Ik kan iedereen aanraden om bij Pascal te gaan lessen. Dan heb je een super gezellige, rustige en fijne rijinstructeur.’

Groetjes, Dewi
(Apeldoorn, mei 2017)