“De lessen van Pascal zijn nooit saai!” ~ Chantal

“Pascal gaf mij het vertrouwen in mijn eigen kunnen en door zijn enorme geduld en inlevingsvermogen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen!”

Chantal heeft 5 jaar geleden in een andere plaats al rijlessen gevolgd. Ze was uiteindelijk gestopt met lessen en na lang nadenken bedacht Chantal zich dat het halen van een rijbewijs wel heel makkelijk zou zijn. De stap zetten naar rijlessen was voor Chantal een spannend avontuur. Samen met Chantal heb ik dit avontuur weer opgepakt. Met veel rust en kleine stappen zijn wij weer de weg op gegaan en heeft Chantal haar zelfvertrouwen in het rijden teruggekregen. Per les zag je Chantal groeien en dit zag ze zelf ook!

Na een aantal lessen had Chantal het vertrouwen weer terug in het autorijden en hebben wij het examen voor haar aangevraagd. Ze heeft een nette rit afgelegd en haar rijbewijs gehaald! Chantal mag erg trots op haarzelf zijn en nu zelfstandig de weg op.

Chantal vrolijk naast de auto van Pascal Holthuis

Gefeliciteerd

“Chantal, je hebt het super gedaan tijdens de rijlessen en het examen! Ik wens je veel plezier met autorijden!”

Referentie

Chantal heeft voor mij een erg mooie referentie geschreven. Deze wil ik graag met jullie delen!

“Beste Pascal,

Na een eindeloos en jarenlang verleden aan rijlessen die mij nooit goed zijn bevallen en waar ik daarna 5 jaar lang niet mee door ben gegaan, heb ik mij afgelopen maart aangemeld bij Pascal om mijn rijlessen te hervatten.
Met lood in mijn schoenen stapte ik voor het eerst bij hem de auto in, maar wat een rust kwam er over mij heen!
De lessen van Pascal zijn nooit saai, iedere week vol vertrouwen gezellige en goede lessen gehad.
Pascal gaf mij het vertrouwen in mijn eigen kunnen en door zijn enorme geduld en inlevingsvermogen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en haalde ik in augustus toch mijn rijbewijs!
Pascal bedankt voor je geduld, je uitleg en de ontzettend leuke en goede rijlessen!”

Groetjes, Chantal
(Apeldoorn, september 2019)