“Al vanaf de eerste rijles vond ik autorijden leuk en ik heb altijd met veel plezier de rijlessen gevolgd” ~Robin~

“Door jouw uitleg kreeg ik het autorijden snel onder de knie.”

Vanaf het eerste moment vond Robin het al leuk om auto te rijden. Het liefst wilde ze alles in één keer zelf doen. Dit is uiteraard een goede insteek maar auto rijden is net als fietsen, je kan alles het beste in stappen leren. Daarom begonnen we rustig aan en hierdoor kreeg Robin snel alles onder de knie. Je zag per les dat Robin vooruit ging. Toen Robin klaar was voor het examen hebben we een afspraak gemaakt en had Robin een leuk moment om naar uit te kijken.
De dag van haar examen startte met een zonnetje, dit beloofde voor zowel het weer als Robin een mooie dag te worden. Het moment was daar, Robin heeft een mooie rit neergezet en de examinator was er van overtuigd dat Robin er klaar voor was om zelfstandig de weg op te gaan!

Gefeliciteerd

‘Robin, super goed dat je bent geslaagd en via deze weg wil ik je nogmaals feliciteren!’

Referentie

Robin heeft voor mij de volgende referentie geschreven:

“Beste Pascal,

Al vanaf de eerste rijles vond ik autorijden leuk en ik heb nooit tegen een rijles opgezien. Door jouw uitleg tijdens de lessen kreeg ik elke keer meer vertrouwen in het autorijden en leerde ik beter omgaan met de auto. Ik had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen.”

Groetjes, Robin
(Apeldoorn, mei 2019)