Pascal legt heel duidelijk uit en is ook zeker geduldig als je iets niet begrijpt of als iets niet helemaal lukt. Daarnaast kan je ook met hem lachen!
~ Els ~

“Els is een meisje die erg veel gevoel voor het autorijden heeft”.

Els is een meisje die erg veel gevoel voor het autorijden heeft en vanaf het begin af aan ging het haar al best goed af.
Tijdens haar lessen is er genoeg gebeurd. Als eerste bij een rondje Hoenderloo op de Berg en Dalweg met een gangetje van 60 km/u. Daar staken ineens herten de weg over en dat was zelfs voor mij schrikken. Els haar reactie: Hé, wat leuk! Later in de opleiding was er een boze man, die vond dat wij verkeerd stonden om de weg op te gaan. Dat kon echter niet anders. Een ander bijzonder moment: er stond op de snelweg ineens een groot wild zwijn in de middenberm. Zo maak je nog eens wat mee op de weg! Na een mooie examenrit heeft Els haar welverdiende rijbewijs behaald.

 

Gefeliciteerd

‘Els, van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Heel veel veilige kilometers toegewenst!’.

Referentie

Van Els heb ik een leuke referentie ontvangen:

“De lessen bij Pascal waren nooit saai. Naast allemaal gekke situaties die we op de weg tegenkwamen, was het ook heel gezellig. Pascal legt heel duidelijk uit en is ook zeker geduldig als je iets niet begrijpt of als iets niet helemaal lukt. Daarnaast kan je ook met hem lachen! Wat ik ook zeker pluspunten vond, was de manier van de lessen inplannen (hele fijne app!) en de ‘extraatjes’, zoals naar Arnhem en in de parkeergarage oefenen! Ik kijk terug op een hele gezellige en leerzame tijd, waarbij we genoeg bijzondere situaties hebben gezien en waar er waarschijnlijk nog veel meer voor mij bij gaan komen! Heel erg bedankt Pascal!”

Groetjes, Els
(Apeldoorn, April 2018)