De rijlessen waren heel prettig, Pascal is heel vriendelijk en rustig. Ik heb veel van hem geleerd!
~ Robin ~

“Robin is een rustige jongen die later pas bij mij is komen lessen”.

Robin heeft eerst bij een andere rijschool gelest voordat hij bij mij kwam lessen. Robin bleek al heel veel te kunnen. Ik zag dat hij al bijna aan zijn examen toe was. Daarom hebben we samen naar dit examen toegewerkt. Doordat hij een veilig en vertrouwd gevoel in de auto kreeg, heeft hij zijn rijbewijs netjes behaald.

 

Gefeliciteerd

‘Robin, gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Ik wens je veel veilige kilometers toe!’

Referentie

Van Robin heb ik de volgende referentie ontvangen:

“De rijlessen waren heel prettig. Pascal is heel vriendelijk en rustig. Hij geeft heel duidelijk les, ik heb veel van hem geleerd. Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen! Pascal hartstikke bedankt voor alles.”

Groetjes, Robin
(Apeldoorn, mei 2018)