Ik vind dit een erg professionele rijschool en het is zeker een aanrader!
~ Lars ~

“Samen hebben we gewerkt aan het creëren van rust”.

Lars was een leerling die al eerder had gereden bij een andere rijschool. De auto kende dus niet veel geheimen meer voor Lars. Wij hebben samen veelal gewerkt aan het creëren van een stukje rust bij het rijden. Het rustig en beheerst rijden gaat hem nu goed af. Na een nette examenrit heeft hij zijn rijbewijs weten te behalen.

 

Gefeliciteerd

‘Lars, van harte gefeliciteerd. Ik wens je veel veilige kilometers toe!’

Referentie

Van Lars heb ik de volgende referentie ontvangen:

“Tijdens mijn lessen met Pascal was het altijd gezellig. Het is een man met geduld en hij heeft ook nog gevoel voor humor. Ik kwam zelf van een andere rijschool en merkte veel verschil tussen deze rijscholen. Het eerste pluspunt waarom ik eigenlijk bij Pascal ben gaan lessen, is het systeem van lessen inplannen. Het is erg makkelijk en je kan zelfs een paar dagen van tevoren nog een les inplannen. Pascal was ook erg flexibel als ik bijvoorbeeld een dag van tevoren vroeg of het misschien een uur eerder kon. Dit was eigenlijk altijd wel mogelijk. Pascal heeft geduld en kan op een fijne en rustige manier uitleggen. Daarnaast is Pascal ook erg attent, even een appje voor mijn theorie-examen om mij succes te wensen en met sinterklaas bijvoorbeeld een zak pepernoten. Je kan altijd bij hem terecht als je vragen hebt.”

Groetjes, Lars
(Apeldoorn, mei 2018)