“Vanaf les 1 op mijn gemak gesteld door Pascal.” ~ Monique ~

Monique had bij haar eerste les nog wat kriebels. Nadat ze de eerste meters op een rustige weg had gereden, viel het allemaal eigenlijk best wel mee! Vooral aan het begin heeft ze erg veel en constant gelest en dat was erg goed voor haar. Hoe leuk was het, dat ze er zelfs plezier in kreeg!
Het rijden voelde lekker vertrouwd en na een aantal lessen was ze klaar om af te rijden. Daarom was het tijd om examen aan te vragen.

Na een nette examenrit (behalve parkeren, hè Monique? Hahahaha.), mag ook Monique nu zelfstandig de weg op.

Gefeliciteerd

“Monique ik wens je veel plezier met je auto en veel veilige kilometers.”

Referentie

Ik heb van Monique een leuke referentie mogen ontvangen:

“Beste Pascal,

Vanaf les 1 ben ik op mijn gemak gesteld door Pascal. Gedurende de lessen ben ik steeds enthousiaster en gemotiveerder geworden door Pascal en heb ik veel plezier in het autorijden gekregen. Echt een aanrader!”

Groetjes, Monique
(Apeldoorn, december 2019)