“Door een heldere uitleg, had ik veel plezier in het autorijden” ~Luc~

Luc is een rustige jongen die ook best al snel gevoel had met de auto. Erg leergierig was en ook wel alles in één keer goed wilde doen. Dat is een leuk streven, maar uiteraard niet bij alle handelingen haalbaar. Na goed oefenen hebben wij samen een positief resultaat neer kunnen zetten! Luc is een jongen, die van auto’s houdt dus dat was leuk om over te hebben tijden het lessen. Het examen wat best stressvol maar gelukkig wist Luc dat goed onder controle te houden. Gefeliciteerd en veel rijplezier.

Gefeliciteerd

“Luc, ik wil je middels deze weg nogmaals van harte feliciteren met het behalen van je rijbewijs. Ik wens je heel veel veilige kilometers en veel rijplezier!”.

Referentie

Van Luc heb ik een mooie referentie mogen ontvangen, deze wil ik graag met jullie delen:

“Beste Pascal,

Ik heb met veel plezier rijlessen bij jou gevolgd; de lessen waren altijd leuk en als ik specifieke dingen wou doen dan kon dat altijd. Je legde altijd goed en leuk uit waardoor ik vooral veel plezier had in het auto rijden.”

Groetjes van Luc
(Apeldoorn, december 2019)