“De site zag er verzorgt uit en het trok me aan om daar een proefles te nemen” ~ Kors ~

“Kors komt niet uit de buurt van Apeldoorn maar kreeg van zijn werk de gelegenheid om te mogen lessen.”

Kors had de auto snel onder controle dus dat gevoel was er al snel en dat scheelt heel veel in je rijopleiding. Wat een klein nadeel was dat hij wel veel in een 45 km auto heeft rondgereden. Gaaf natuurlijk dat dit tegenwoordig mogelijk is, maar het ‘kijken’ zoals dat tijdens je rijopleiding van uiterst belang is, vraagt dan wel meer aandacht en tijd.
Maar door samen er hard aan te werken, is ook dit natuurlijk prima aan te leren. Na een bijna foutloze examenrit heeft hij nu zijn rijbewijs op zak. Veel plezier en geluk met je mooie eigen auto.

Gefeliciteerd

‘Kors, ik wens je nogmaals vele veilige kilometers en veel plezier met je rijbewijs.”’

Referentie

Van Kors heb ik een leuke referentie ontvangen, deze wil ik graag met jullie delen:

“Hoi Pascal,

Ik zocht een rijschool in de omgeving van mijn werk en was op internet aan het kijken toen kwam ik bij Rijschool Pascal Holthuis uit. De site zag er verzorgt uit en het trok me aan om daar een proefles te nemen. Die proefles kon snel gepland worden en dat beviel mij super goed. Vanaf het moment dat ik ging lessen kon ik opgehaald worden op mijn werk en dat kwam mij echt perfect uit. Ik heb altijd met veel plezier gelest bij Rijschool Pascal Holthuis en heb er veel geleerd. Je werd ook echt gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en het was elke keer weer fijn om te lessen. Ook is de rijlesplanner super fijn! zeker een rijschool om aan te raden

Groetjes,
Kors

(Apeldoorn, december 2019)