“Pascal weet precies hoe hij moet kijken naar de persoonlijke begeleiding iedereen heeft zijn eigen leercurve en dat vond ik heel fijn. ~ Céleste”

“Ik ben blij dat ik voor Pascal heb gekozen, ik vond het altijd gezellig en ik voelde mij op mijn gemak”

Spanning is vaak iets wat komt kijken bij de rijlessen, helemaal bij de eerste rijles! Iedereen voor het raam en jij moet dan gewoon zo maar even wegrijden. Céleste was dan ook erg blij dat ze tijdens de eerste les, door mij, niet direct zelf achter het stuur werd gezet. Wij hebben even een rustig plekje opgezocht om daar te starten met de eerste autorijles. Zoals bij veel leerlingen is geloven in jezelf soms best lastig. Wij hebben hier tijdens de lessen goed aan kunnen werken. Heerlijk om te zien hoe snel jij meer zelfvertrouwen kreeg! “Yes, ik kan het!”. Na een mooie examenrit heeft Céleste haar rijbewijs behaald.

Autorijles altijd gezellig en relaxed. Gefeliciteerd Céleste.

Gefeliciteerd

“Céleste, via deze weg wil ik je bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je veel veilige kilometers!”

Referentie

Van Céleste heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Lessen bij Pascal, beviel mij heel erg goed. Pascal weet precies hoe hij moet kijken naar de persoonlijke begeleiding en dat vond ik heel fijn. In stappen leer jij naar je examen te groeien. Ik ben blij dat ik voor Pascal heb gekozen ik vond het altijd gezellig en ik voelde mij op mijn gemak. Nogmaals bedankt Pascal voor de fijne lessen🚘.”

(Apeldoorn, april 2021)