“Pascal Holthuis heeft mij op een geduldige, plezierige en leerzame manier leren autorijden ~ Bibianne”

“Pascal zorgde voor voldoende vertrouwen om mijn rijbewijs te kunnen behalen.”

Bibianne moest in het begin wennen aan de auto. Iets wat heel normaal is als je begint met je rijlessen. We hebben eerst gewerkt aan het goed kunnen bedienen van de auto. Toen dit steeds beter ging kwam het vertrouwen bij Bibianne en ging het autorijden erg goed. Na een nette examenrit heeft Bibianne haar rijbewijs gehaald.

 

Gefeliciteerd

“Bibianne, via deze weg wil ik je bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je veel veilige kilometers!”

Referentie

Van Bibianne heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Rijschool Pascal Holthuis heeft mij op een geduldige, plezierige en leerzame manier leren autorijden. Pascal zorgde voor voldoende vertrouwen om mijn rijbewijs te kunnen behalen. Bedankt Pascal voor de gezellige lessen!

Fijne week nog!”

(Apeldoorn, mei 2021)

Tijdens mijn rijlessen heb ik veel in de regen moeten rijden, dit was niet altijd even fijn. Het bedienen van de auto is in de regen ook heel anders dan bij droog weer.