De Eigen Verklaring van het CBR heet vanaf 1 november Gezondheidsverklaring. Vanaf 1 november kan je je eigen verklaring niet meer afnemen bij je autorijlessen of rijopleiding. Je bent genoodzaakt om zelf je verklaring in te dienen bij het CBR. Volgens het CBR komt het nu nog te vaak voor dat de Eigen Verklaring niet juist wordt ingevuld, waardoor veel kandidaten na het rijexamen alsnog een medisch onderzoek moeten ondergaan.

Hoe vraag je zelf een Gezondheidsverklaring aan per 1 november 2017?

(let op: dit was een Eigen Verklaring)

Als leerling van Rijschool Pascal Holthuis help ik je door in je online lesomgeving te klikken op de link naar het CBR. Zo scheelt het je zoeken en ben je direct op de juiste plek in de website van het CBR. De leerlingen die na 1 november examen aanvragen, volgen de nieuwe werkwijze. Ik leg dit uiteraard aan jou graag uit!

Ik raad je aan om de animatievideo te bekijken met uitleg over de gezondheidsverklaring. Vrijdag as. start het CBR bovendien met een social media-campagne, waarin het CBR tips geeft over de rijopleiding en het examen. Een van de tips is dat je als examenkandidaat op tijd de gezondheidsverklaring moeten opsturen.

Voor Rijschool Pascal Holthuis verandert er niet veel, daar je geen extra geld betaalde over de Eigen verklaring. Het geld wat voor de Eigen verklaring betaalde was ook letterlijk het bedrag wat betaald werd aan het CBR.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om bij mij te komen lessen? Kijk op de pagina met meer informatie over de autorijlessen en rijopleidingen welke ik aanbied.