‘De rijlessen waren altijd heel erg leerzaam en gezellig. Pascal heeft me super geholpen bij het halen van me rijbewijs. Ik zou hem iedereen aanraden!’
~ Leonie ~

“Leerzaam en gezelligheid”

De eerste les van Leonie was een verrassingsles en wat was het schrikken. Na even tot rust te zijn gekomen zijn we op pad gegaan. Het heeft dan oprecht geen zin om iemand direct achter het stuur te zetten. Nu rijden wij in de eerste rijles nooit zelf weg bij Rijschool Pascal Holthuis. Ik breng de leerling even naar een rustige locatie en dan starten wij rustig met de eerste les. Uiteraard kom je naar je eerste les wel zelf de straat in rijden en staat er meestal wel een familielid de auto op te wachten. Een eerste rijles is voor veel leerlingen gewoon super spannend, als het goed is heb je vaak nog geen meter gereden. Na een

Door de investering van het goed benutten van de rijlessen mag Leonie alleen de weg op! De Rijbewijspas is binnen.

 

Gefeliciteerd!

‘Leonie, langs deze weg wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Zoals eerder gezegd: Ik wens je heel veel veilige kilometers toe’.

Referentie

Van Leonie heb ik een mooie referentie ontvangen, dank je wel voor je positieve woorden!

 ‘De rijlessen waren altijd heel erg leerzaam en gezellig. Pascal heeft me super geholpen bij het halen van me rijbewijs. Ik zou hem iedereen aanraden!’

Groetjes, Leonie
(Apeldoorn, oktober 2017)