“Ik vond de lessen altijd heel leuk en nooit saai.” ~ Tobias

Tobias was een leerling die al in best veel auto’s had gereden. Natuurlijk niet op de openbare weg maar wel op eigen terrein. Daardoor had hij al een goede controle over de auto. Ik heb Tobias volgens de richtlijnen van het CBR leren rijden.  Het was altijd erg gezellig tijdens het lessen en na dat we het examenniveau hebben bereikt heeft Tobias zijn praktijkexamen gehaald! Nu mag hij de openbare weg op en wens ik hem veel plezier met autorijden!

Leerling Tobias staat voor de lesauto

 

Gefeliciteerd

“Tobias, ik wil je bedanken voor de gezellige lessen en veel plezier met het autorijden!”

Referentie

Ik heb van Tobias een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Ik vond de lessen altijd heel leuk en nooit saai omdat we voor het stoplicht altijd gingen racen tegen andere auto’s 😂 😂 (grapje).”

(Apeldoorn, mei 2022)